Onze werkzaamhedenElektrotechniek

Wij bieden een totaal oplossing voor uw elektrotechnische werkzaamheden, van badkamer renovatie tot aan een nieuwbouw woning. Maar ook kleine bedrijfspanden, denk aan kantoren of opslagloodsen. Wij zullen het elektrotechnische gedeelte van begin tot eind begeleiden, van ontwerp tot oplevering.

Beveiliging

Veiligheid is een op vandaag een belangrijk item. Camera- en inbraakbeveiliging kunnen een grote bijdrage leveren aan veiligheidsgevoel. Wij bieden ook hiervoor een helpende hand. Zo kunnen wij u een passende oplossing bieden om uw huis of bedrijf te voorzien van camera- en/of inbraakbeveiliging. Ervaar ook het comfort van toegangscontrole. Geen gedoe meer met sleutels, maar gewoon een badge of codeslot om uw deuren of poorten te openen en te sluiten. Schellings Techniek helpt u graag verder met deze beveiligingsoplossingen.

Montage

Naast installatiewerkzaamheden doen wij ook montagewerkzaamheden, denk aan het monteren van lichtlijnen, kabelgoten en spanningsrails in bijvoorbeeld logistieke hallen en kantoren.