DienstenElektrotechniek

Wij bieden een totaal oplossing voor uw elektrotechnische werkzaamheden, voor zowel nieuwbouw als verbouw/renovatie van uw woning. Maar ook kleine bedrijfspanden, denk aan kantoren of opslagloodsen. Wij zullen de elektrotechnische werkzaamheden van begin tot eind begeleiden, van ontwerp tot oplevering.

Het verduurzamen van uw elektrische installatie kunt op verschillende manieren. Maar wat denkt u van led verlichting? Door uw armaturen te vervangen led armaturen of waar mogelijk uw armaturen aanpassen naar led kunt u jaarlijks aanzienlijk besparen op de kosten in uw woning of uw bedrijf. Wij kijken graag samen met u naar een voordelige oplossing om over te stappen naar led verlichting.

Wij gaan graag met u om tafel, om er voor te zorgen dat wij een zo efficiënt mogelijke installatie voor u kunnen ontwerp. Denk hierbij aan het tactisch omgaan met de beschikbare ruimte maar ook het plaatsen van onder verdelers en/of patchkasten en werkplekken indeling op kantoren. Maar ook het ontwerpen van een verlichtingsplan behoort tot onze mogelijkheden. Dit alles om uw als klant te ontzorgen.

Beveiliging en automatisering

Veiligheid is een, op vandaag een belangrijk item. Camera- en inbraakbeveiliging kunnen een grote bijdrage leveren aan veiligheidsgevoel. Wij bieden ook hiervoor een helpende hand. Zo kunnen wij u een passende oplossing bieden om uw huis of bedrijf te voorzien van camera- en/of inbraakbeveiliging. Ervaar ook het comfort van toegangscontrole. Geen gedoe meer met sleutels, maar gewoon een badge of codeslot om uw deuren of poorten te openen en te sluiten. Schellings Techniek helpt u graag verder met deze beveiligingsoplossingen.

Ervaar ook het comfort van toegangscontrole. Geen gedoe meer met sleutels, maar gewoon een badge of codeslot om uw deuren of poorten te openen en te sluiten. Schellings Techniek helpt u graag verder met deze beveiligingsoplossingen. Met behulp van toegangscontrole kunt u ook gebruik maken van tijdsregistratie voor uw werknemers. Hiermee ontzorgd u medewerkers maar ook uw zelf, uw kloktijden worden automatisch digitaal geregistreerd.

Het data netwerk binnen uw bedrijf is misschien wel het belangrijkste voor uw onderneming. Het contact tussen uw server en werkstations moet ten alle tijden online blijven zodat u er optimaal rendement uit kunt halen. Wij kunnen voor u diverse netwerken aanleggen glasvezel, utp cat. 5e, cat 6 en zelfs cat. 7. Ieder verbinding hebben een eigen transmissie snelheid wij kunnen samen met u kijken naar de meest geschikte oplossing voor uw onderneming.

Wij kunnen voor u ook een gecertificeerd netwerk opleveren. Wij zullen dan elke netwerkaansluiting afzonderlijk testen waarvan u een testrapport ontvangt.

Naast uw datanetwerk speelt uw telefoonnetwerk ook een grote rol in uw onderneming. Het onderlinge contact tussen collega op verschillende afdelingen of verdiepingen. Maar ook het op afstand open sturen van slagbomen, hekwerken en/of toegangsdeuren. Dit is mogelijk door een intercomsysteem te koppelen aan uw telefoonnetwerk.

Intercomsystemen kunnen ook uitstekend worden toegepast bij appartement complexen of seniorenwoningen. Als de deurbel gaat hoeft u niet naar de toegangsdeur te lopen om hem te openen maar wat denkt van ongewenste visite? Door gebruik te maken van audio/video intercomsysteem kunt u kijken en spreken, als u het niet vertrouwt laat u de deur gesloten.

KNX is een domotica systeem dat veel mogelijkheden biedt omdat het fabrikant onafhankelijk is. Hierdoor kunnen wij voor u een intelligente installatie maken, waardoor u met één druk op de knop uw gehele installatie kunt bedienen en monitoren. U kunt hiermee ook energie besparen door slimme scenes toe te passen.

Service en onderhoud

Een van onze diensten is het bieden van technische ondersteuning denk hier bijvoorbeeld aan het ondersteunen van uw technische dienst of het oplossen van storingen in uw elektrotechnische installatie. Door gebruik van de elektrische installatie maar ook door vervuiling of veroudering kunnen er risico’s ontstaan denk hier bijvoorbeeld aan brand of het uitvallen van een productielijn. Het onderhouden van uw installatie in daarom van groot belang. Ook het meten en inspecteren van u installatie is hiervan van belang. Wij kunnen samen met u een onderhoudsschema opstellen waardoor de continuïteit van uw installatie optimaal blijft.

Het onderhoud van noodverlichting wordt heel vaak vergeten bij bedrijven echter is het van groot belang dat deze in topconditie zijn. Als bij een calamiteit de spanning van de elektrische installatie wegvalt moeten deze inwerking treden zodat de aanwezigen het pand veilig kunnen verlaten. De arbo-wet en het bouwbesluit verplichten een ondernemer jaarlijks onderhoud uit te voeren. Waarbij de armaturen zowel visueel als fysiek worden gecontroleerd op afwijkingen. Jaarlijks worden de lichtbronnen die continu branden vervangen (dit is alleen het geval bij niet led armaturen) en 4-jaarlijks worden de accu’s vervangen.

Duurzame energie

Pv-installaties, photovoltaic oftewel zonnepanelen. Een energiebron waar we met z’n alle gebruik van kunnen en mogen maken, de zon. Door het slim plaatsen van zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand kunt u uw elektrisch verbruik eenvoudig zelf produceren. Hierdoor kunt u enorm veel besparen op uw energie kosten en eventueel energie neutraal worden. Vaak zijn hier door de overheid gestimuleerde subsidies voor. Graag kijken wij samen met u naar de oplossing die het best bij uw woning of uw onderneming past.